A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плужненський ліцей
Хмельницької обласної ради

М'ясо (м'ясо свинини, м'ясо яловичини, філе куряче, гомілки курячі)

Дата: 15.12.2023 10:16
Кількість переглядів: 63

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

 розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (зі змінами)

 

  1. Замовник: Плужненський ліцей Хмельницької обласної ради , код за ЄДРПОУ 22989218

 

  1. Найменування предмета закупівлі: 15110000-2 М'ясо (м'ясо свинини, м'ясо яловичини, філе куряче, гомілки курячі)
  2.  Вид процедури: відкриті торги за Особливостями,

                                          ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-19-012705-а

  1. Розмір бюджетного призначення:  Кошторис видатків установи на 2024 рік  не затверджений

на  дату  оголошення закупівлі.

  1. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Закупівля проводиться на очікувану вартість, потреба на шість місяців 2024 року.

Розрахована очікувана вартість закупівлі  - 644900,00 гривень.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами), а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в  запитах ціни пропозицій отриманих від постачальників .

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Наймену

вання, кількість

 

 

 

                Характеристика

Відповідність нормативним документам

Умови поставки

1

М'ясо свинини , вагове охолоджене,-600 кг свіжозаморожене-600 кг

М’язи відділені від тазової, кресцової та стегнової кісток, зняті одним шаром без м’язів та сполучної тканини, що прилягають до берцової кістки. М’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Категорія – перша, колір - від блідо-рожевого до червоного. М’ясо крупнокускове, масою від 3- 5 кг.; Виготовлена свинина за технічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил.

ДСТУ

4590:2006

Спеціалізованим транспортом Постачальника

Вид тари, упаковки – спеціальна тара-ящики для харчових продуктів

2

М'ясо яловичини, вагове, охолоджене-125 кг свіжозаморожене-125 кг

Тазостегнова частина без кістки; м’язи, що зняті після обваловки тазостегнової частини, звільнені від прилягаючого до гомілкової кістки м’яса підстегнової частини та голяшкита  представляє  собою пласт м°яса у вигляді великих шматків, зачищених від сухожилів та грубих поверхневих плівок з залишком міжм’язової сполучної та жирової тканини. Поверхня рівна, незавітрена, краї зарівнені, без глибоких порізів м’язової тканини /не більше 10 мм., Колір та запах характерні для доброякісного  м’яса. М’ясо крупнокускове, масою від 3- 5 кг.; Виготовлена яловичина за технічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил.

ДСТУ,

7706:2015

Спеціалізованим транспортом Постачальника

Вид тари, упаковки ,спеціальна тара

 

3

Філе куряче, вагове, охолоджене-1500 кг

Охолоджені. Напівфабрикат натуральний, охолоджений. М'ясо обрізне від жиру, свіже без сторонніх  запахів, на розрізі злегка вологе, блідо-рожевого кольору. Поверхня  білувато-жовтого кольору. Маса  від 0,250 кг,без хребтової кістки .

ДСТУ 3143:2013

Спеціалізованим транспортом Постачальника

Вид тари, упаковки – спеціальна тара

4

Гомілка куряча,  вагова, охолоджена-500 кг,

свіжозаморожена 550 кг

Гомілка куряча, охолоджена,  свіжо-заморожена., без стороннього запаху, по консистенції пружне та еластичне. Колір властивий м’ясу даного виду птиці. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації .

ДСТУ 3143:2013

Спеціалізованим транспортом Постачальника

Вид тари, спеціальна тара

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень