A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плужненський ліцей
Хмельницької обласної ради

Закупівля борошна та круп

Дата: 29.01.2024 14:10
Кількість переглядів: 189

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

 розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (зі змінами)

 

  1. Замовник: Плужненський ліцей Хмельницької обласної ради , код за ЄДРПОУ 22989218

 

  1. Найменування предмета закупівлі: 15610000-7 Продукція борошномельно-крупяної промисловості.
  2.  Вид процедури: відкриті торги за Особливостями,

                                          ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-25-010328-а

  1. Розмір бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено  Кошторисом видатків на 2024 рік за КПКВК 0611021 «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету»
  2. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Закупівля проводиться на очікувану вартість, потреба на шість  місяців 2024 року.

Розрахована очікувана вартість закупівлі  - 95635,00 гривень.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами), а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в  запитах ціни пропозицій отриманих від постачальників .

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Товар, що має постачатися, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням та дотриманням вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості  харчових продуктів» (від 23.12.1997 №771/97-ВР) і Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах  затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством  охорони здоров’я України 17.04.2006  №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом  Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 26.02.2013 №202/165.

Назва про

дукції , к-сть

Вимоги до товару

1.

Гречка, 400 кг

Крупа гречана  не розчавлена, ядриця, шліфована. Без добавок і консервантів. Перший або вищий сорт. Фасування – пакет до 1 кг. ДСТУ4524:2000

2.

Рис, 250 кг

Рис круглий та довгозернистий, без спеціальної обробки, білого кольору, без квіткових плівок, плодових та насіннєвих оболонок. Смак і запах характерний рису, без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Рис повинен бути запакований в споживчу тару з  ярликом. Фасування пакет до 1 кг .

ДСТУ 4965:2008

3.

Булгур,

150 кг

Повинні  мати білий колір з кремовим чи жовтим відтінком, притаманний крупі  смак та запах, бути чистими, сухими, без затхлості та плісняви. Фасування – пакет до 1 кг. ДСТУ 1055:2006

4.

Крупа пшенична,

100 кг

Повинна  мати кремовий колір з коричневим відтінком, притаманний крупі  смак та запах, бути чистими, сухими, без затхлості та плісняви. Фасування –пакет до 1 кг. ДСТУ 7699:2015

5.

Крупа перлова,

50 кг

Цільне ядро, біла з кремовим відтінком, притаманний крупі  смак та запах, бути чистими, сухими, без затхлості та плісняви. Фасування – пакет до 1 кг.

 ДСТУ 7700:2015

6.

Крупа ячна,

100 кг

У вигляді подрібненого зерна ячменю без верхньої оболонки (дрібні) у вигляді добре відточених зерен, без стороннього запаху, суха, вологість не повинна перевищувати норм. Фасування – пакет до 1 кг. ДСТУ 7700:2015

7.

  Пшоно,

80 кг

Пшоно повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості та плісняви, фасування – пакет до 1  кг. ДСТУ 3034-75

8

Крупа кукурудзяна, 75 кг

Повинна  мати світло жовтий до темно жовтого  колір ,  дрібного помелу, притаманний крупі  смак та запах, бути чистими, сухими, без затхлості та плісняви. Фасування –пакет до 1 кг. ДСТУ 4525 :2006.

9.

Борошно пшеничне,1сорту, 1200 г

Борошно  пшеничне першого сорту, білого кольору, без уражень шкідниками, без стороннього запаху та смаку. Фасування – мішокбумажний пакет до 10 кг.  Відповідність ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне.

10

Борошно пшеничне вищого сорту, 1000 кг

Борошно пшеничне вищого сорту, виготовлене з твердих сортів пшениці, білого кольору, без уражень шкідниками, без стороннього запаху та смаку. Фасування – мішокбумажний пакет  до 5 кг. Пакет не пошкоджений. Відповідність ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. 

11

Висівки пшеничні, 100 кг

 Висівки дрібного помелу з крупи пшеничної, після очистки та калібровки, сухий сипучий продукт без грудочок .  Колір- бежево-жовтий із сіруватим відтінком. Запах властивий висівкам, не протухлий, не пліснявілий. Масова частка вологи, 15%, не більше. Зараженість і ураженість шкідниками недопускається.  Фасування  продукту від 0,5 кг до 5 кг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень