A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плужненський ліцей
Хмельницької обласної ради

Продукти тваринництва ( яйця, мед )

Дата: 12.01.2024 14:21
Кількість переглядів: 39

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

 розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (зі змінами)

 

  1. Замовник: Плужненський ліцей Хмельницької обласної ради , код за ЄДРПОУ 22989218

 

  1. Найменування предмета закупівлі: 03140000-5 Продукти тваринництва ( яйця, мед )
  2.  Вид процедури: відкриті торги за Особливостями,

                                          ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-05-004247-а

  1. Розмір бюджетного призначення:  : Розмір бюджетного призначення визначено  Кошторисом видатків на 2024 рік за КПКВК 0611021 «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету»

 

  1. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Закупівля проводиться на очікувану вартість, потреба на шість  місяців 2024 року.

Розрахована очікувана вартість закупівлі  - 80400,00 гривень.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами), а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в  запитах ціни пропозицій отриманих від постачальників .

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Наймену

вання товару,

кількість

Характеристики

1

Мед натуральний,

100 кг

Колір світло-жовтий, жовтий, темно-жовтий, темний з різними відтінками; смак солодкий, ніжний, приємний, терпкий, без сторонніх при смаків; аромат специфічний, приємний, сильний, ніжний, без сторонніх запахів; консистенція однорідна, в'язка, щільна. Ознаки бродіння (закисання) не дозволені, механічні домішки не дозволені. Має відповідати вимогам ДСТУ  4497:2005  Заготовлений 2023 року . Розфасований  у відповідну тару  від 1 кг до 3 кг, вартість якої входить до ціни товару.

2

Яйця курячі

11500 шт

 

Товар – Яйця курячі, столові (С1)  першої категорії, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару):  ДСТУ 5028:2008 «Яйця курячі харчові.  Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Тара – картонні коробки, на яких повинні обов’язково бути ярлики, на яких вказано виробника, назва продукції, маса нетто/брутто, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання . Яйця незабруднені, розсортовані за класом та категорією, без порушення цільності. На ящику позначка категорії . Маса одного яйця 53-62,9 г. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

 

 

Товар, що має постачатися, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням та дотриманням вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості  харчових продуктів» (від 23.12.1997 №771/97-ВР) і Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах  затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством  охорони здоров’я України 17.04.2006  №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом  Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 26.02.2013 №202/165.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень