A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Плужненський ліцей
Хмельницької обласної ради

Оброблені фрукти  та овочі

Дата: 12.01.2024 14:24
Кількість переглядів: 55

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

 розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (зі змінами)

 

  1. Замовник: Плужненський ліцей Хмельницької обласної ради , код за ЄДРПОУ 22989218

 

  1. Найменування предмета закупівлі: 15330000-0 Оброблені фрукти  та овочі
  2.  Вид процедури: відкриті торги за Особливостями,

                                          ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-10-006215-а

  1. Розмір бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено  Кошторисом видатків на 2024 рік за КПКВК 0611021 «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету»
  2. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Закупівля проводиться на очікувану вартість, потреба на шість  місяців 2024 року.

Розрахована очікувана вартість закупівлі  - 189440,00 гривень.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами), а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в  запитах ціни пропозицій отриманих від постачальників .

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Товар, що має постачатися, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням та дотриманням вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості  харчових продуктів» (від 23.12.1997 №771/97-ВР) і Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах  затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством  охорони здоров’я України 17.04.2006  №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом  Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 26.02.2013 №202/165.

з/п

Найменування

предмета закупівлі,кількість

Вимоги до товару

1

 Огірки

 квашені ,

260 кг

Вага (об’єм) упаковки до 10 кг; Споживча тара – пластикове відро; Оцінка якості - відповідно ДСТУ 8509:2015. Доброякісні солоні огірки приємного солоновато-кислого смаку, з присмаком доданих прянощів, без стороннього запаху. На дотик міцні, незморщенні; м'якоть щільна, повністю просочена розсолом; при розкушуванні хрумтять. Колір огірків зеленувато-оливковий. Розсіл прозорий або злегка помутнілий, приємного аромату і солоновато-кислого смаку. Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, без ГМО. Не повинен містити харчові добавки, ароматизатори, допоміжні матеріали для переробки та матеріали, що контактують з харчовими продуктами, які не зареєстровані в Україні.

2

Капуста квашена ,

300 кг

Капуста квашена, шаткована. Повинна мати білий колір, хрустку консистенцію, кислуватий смак, без сторонніх запахів та смаків. Розмір шаткування середній або дрібний. Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, без ГМО. Не повинен містити харчові добавки, ароматизатори, допоміжні матеріали для переробки та матеріали, що контактують з харчовими продуктами, які не зареєстровані в Україні. Фасування: п/е відро до 10кг.Оцінка якості - відповідно ДСТУ 8642:2016.

3

Помідори квашені,

300 кг

Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, без ГМО. Не повинен містити харчові добавки, ароматизатори, допоміжні матеріали для переробки та матеріали, що контактують з харчовими продуктами, які не зареєстровані в Україні. Вага (об’єм) упаковки до 10 кг; Споживча тара – пластикове відро; Оцінка якості - відповідно ДСТУ 8002:2015 Томати солені.

4

Горошок зелений заморо-жений,

50 кг

Вид  заморозки – суха. Зовнішній  вигляд -  горошок  одного  сорту, молочної  стадії  зрілості, зерна  горошку чисті, цілі, не биті, без   пошкоджень  шкідниками    та    механічних  пошкоджень. Колір: зелений  або  світло зелений, однорідний. Смак  і запах в  розмороженому  стані -  ніжний, не крохмалистий, відповідає молодому  зеленому  горошку, без  сторонніх  присмаків  та  запахів. Консистенція - в замороженому  стані – тверда; в  розмороженому  – близька  до  консистенції свіжого горошку, горошини  зберегли   свою  форму.  Фасований.

5

Кукурудза цукрова заморожена,

50 кг

Вид  заморозки – суха. Зовнішній  вигляд - зерна  одного  сорту, молочної  стадії  зрілості, зерна  кукурудзи чисті, цілі,і, без   пошкоджень  шкідниками    та    механічних  пошкоджень. Колір: жовтий  або  світло жовтий, однорідний. Смак  і запах в  розмороженому  стані -  ніжний, не крохмалистий, відповідає молододій кукурудзі , без  сторонніх  присмаків  та  запахів. Консистенція - в замороженому  стані – тверда; в  розмороженому  – близька  до  консистенції свіжої кукурудзи, зерна  зберегли   свою  форму. Фасований.

6

Заморожені ягоди, суміш для компотів,

100 кг

Суміш складається із різних ягід: наприклад : малина, ожина, вишні, черешні, сливи, смородина, можливий інший склад ягід.  Ягоди в складі суміші формою відповідають даному сорту, з добре вираженим забарвленням, з незначним  пошкоджень шкірки та ягоди. Пакування відповідно до даного товару. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Фасування до 5 кг в упаковці.

7

Томатна паста, 30 кг

Товар повинен відповідати ДСТУ 5081:2008  або еквівалент; Томатна паста, повинен бути виготовлений зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання з сіллю або без неї . Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна концентрована маса, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів. Колір – червоний, яскраво виражений, рівномірний по всій масі. Смак та запах – властиві концентрованій томатній масі, без гіркоти та інших сторонніх присмаку та запаху .

8

Повидло фруктове,

130 кг

Повидло без консервантів та ароматизаторів, країна походження Україна виготовлене з яблук, груш, слив, абрикосів  інших фруктів і ягід чи їх сумішей. Повидло має густу протерту масу, консистенція густа, мазка, смак та запах добре виражені. Запакована в спеціальну тару з обов’язковим маркуванням: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад продукту, дата виготовлення, дані про харчову та енергетичну цінність, термін придатності та умови зберігання, відповідність товару, вимогам діючого санітарного законодавства України, без вмісту ГМО.

9

 Курага,

110 кг

Плоди мають бути без кісточок крупноплідних сортів абрикоса  у вигляді маси одного виду, сипучі, без утворення грудок, без плодоніжок. Смак солодкий або солодко-кислий. Колір яскраво жовто-оранжевий. Сторонні присмаки і запахи не допускаються. Плоди однакові за розміром, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання, без механічних пошкоджень та плям. Виготовлено відповідно до стандартів і/або нормативно-правових актів встановлених чинним законодавством України і/або країни-виробника. Без ГМО.

10

 Шипшина ,

20 кг

Плоди шипшини сушені цілі, сухі (висушені природнім шляхом), не пересушені. Колір – червоний або темно-червоний, з кісточками. Без шкідників, механічних пошкоджень (теплового пошкодження) та сторонніх домішок. Смак і запах:  властивий плодам шипшини без стороннього смаку і запаху. Поставляється у споживчій тарі. Без ГМО.

11

Насіння соняшника( лущене),25 кг

Насіння соняшникове, сухе, лущене,  з чистою поверхнею, без слідів плісняви. Виготовлено відповідно до стандартів і/або нормативно-правових актів встановлених чинним законодавством України і/або країни-виробника. Без ГМО. Фасоване в пакетики . На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання

12

Родзинки,125 кг

Плоди однакові за розміром, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання, без механічних пошкоджень та плям. Виготовлено відповідно до стандартів і/або нормативно-правових актів встановлених чинним законодавством України і/або країни-виробника. Без ГМО.

13

Сухофpукти суміш (яблука, груші, слива),

110 кг

 Вагові. Сухофрукти врожаю 2022 року. Повинні бути сухі, без стороннього запаху, плісняви, без наявності сторонніх шкідників, колір відповідний до даного виду фруктів. Оцінка якості - ГОСТ 28501-90, ГОСТ 28502-90.

14

Горох колотий,

300 кг

Жовтий, зелений,  різних відтінків  (відпоідає І типу — Продовольчому, 1-му підтипу за ДСТУ 4523-2006), фасований в пакети до 1 кг

15

Сочевиця,

100 кг

Боби червоного кольору різних відтінків, стандартного для сорту розміру, правильної форми, з гладкою поверхнею , чисті, здорові, без пошкоджень комахами шкідниками. Фасована в пакети до 1 кг.

16

Квасоля біла,100 кг

Квасоля продовольча відповідно до ДСТУ 8672:2016

Боби середнього розміру, білого кольору, правильної форми, з гладкою поверхнею , чисті, здорові, без пошкоджень комахами шкідниками.

17

Фініки ,

 50кг

Плоди з кісточкою ,   одного виду. Смак солодкий, без додавання цукру. Колір від  жовтого до коричневого. Сторонні присмаки і запахи не допускаються. Плоди однакові за розміром, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання, без механічних пошкоджень та плям. Виготовлено відповідно до стандартів і/або нормативно-правових актів встановлених чинним законодавством України і/або країни-виробника. Фасовані.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень